Äntligen

 

Sally Swifts efterfrågade böcker om Centrerad ridning finns nu i nytryck på svenska.

Nu har jag fått hem 10 ex vardera av Sally Swifts fantastiska böcker "Ett med hästen" & "Centrerad Ridning". Jag kommer sälja böcker i samband med lektioner och dagar med Centrerad Ridning, avsutten träning osv. Har du vägarna förbi Väderstad så är du varmt välkommen att titta in och köp ditt ex.

Pris:
- 320 kr "Ett med hästen" 
- 380 kr "Centrerad Ridning"

För dig som inte träffar mig live och vill få böckerna hem till brevlådan så går det bra att beställa böckerna direkt via Sivart Förlag info@sivart.se och även via tex Adlibris samt Bocus. Blir ca 30-50 kr dyrare då frakt tillkommer. Kolla priser på deras respektive hemsidor.

"Ett med hästen" är den första boken om Centrerad ridning och handlar om hur man kan förbättra sin ryttarkänsla. Genom att behärska sin egen kropp och använda den på ett medvetet sätt kan man uppnå harmoni med hästen, menar författaren Sally Swift.

Att rida centrerat handlar om att känna till sin egen kropp. Det handlar om att förstå hur hästen upplever ryttaren och vilka förutsättningar du som ryttare ger din häst.

För att åstadkomma detta finns mycket praktiska övningar i boken. Många av dem är på marken, utan häst. Det gäller att föreställa sig och skapa en känsla som du sedan kan återskapa på hästryggen.

 Böckerna hör ihop, och det är bra att först ha läst "Ett med hästen". Den andra boken "Centrerad Ridning" är mer inriktad på hästen. I den förklaras hur du kan förbättra hästens muskulatur och gång med hjälp av större förståelse och tillämpning av Centrerad ridning.

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)