Sally Swifts böcker

ÄNTLIGEN!


Sally Swifts efterfrågade böcker om Centrerad ridning kommer inom kort i nytryck på svenska. 

"Ett med hästen" är den första boken om Centrerad ridning och handlar om hur man kan förbättra sin ryttarkänsla. Genom att behärska sin egen kropp och använda den på ett medvetet sätt kan man uppnå harmoni med hästen, menar författaren Sally Swift.

Att rida centrerat handlar om att känna till sin egen kropp. Det handlar om att förstå hur hästen upplever ryttaren och vilka förutsättningar du som ryttare ger din häst.

För att åstadkomma detta finns mycket praktiska övningar i boken. Många av dem är på marken, utan häst. Det gäller att föreställa sig och skapa en känsla som du sedan kan återskapa på hästryggen.Böckerna hör ihop, och det är bra att först ha läst "Ett med hästen". Den andra boken "Centrerad Ridning" är mer inriktad på hästen. I den förklaras hur du kan förbättra hästens muskulatur och gång med hjälp av större förståelse och tillämpning av Centrerad ridning.Böckerna kommer tryckas av Sivart Förlag, precis som förra gången. Du kan beställa bok/böcker direkt via Sivart Förlag via info@sivart.se

Pris
Ett med hästen är 300 kr + frakt
Centrerad Ridning 350 kr + frakt
Beställer du båda böckerna ligger frakten kring 90 kr.

OBS! Beställningar görs direkt via Sivart Förlag 
www.sivart.se/
info@sivart.se

Det kommer inledningsvis att tryckas upp 300 böcker av varje och de kommer finnas för leverans om ca 6 veckor (räknat från början av maj 2018). Du kan redan nu lägga din beställning till info@sivart.se

Jag kommer ha ett fåtal böcker till försäljning för den som har vägarna förbi Väderstad eller då jag åker ut och håller lektioner. 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)